Soepbar & koffiehuis  


Uit de broodjeszaak Alimentos gelegen in de  Wervikstraat is soepbar La Sopa ontstaan. We kregen de kans aangeboden door Pierre Vandeputte ( de Geluwebeek) om een nieuwe trendy zaak te starten op de Grote Markt in Menen. 
La Sopa is niet  alleen een soepbar met dagverse soepen , men kan er ook belegde boterhammen eten met ambachtelijke charcuterie en gezonde slaatjes.
Ook in de namiddag kan men genieten van verschillende soorten koffie, zelfgebakken taart, eigenzinnige moelleuxs , muffins en zelfgemaakte versnaperingen. 
Onze “ hartentroef “ is het gezellig interieur. Daarvoor stonden architect Clayes/Verbeke, Pierre Vandeputte en mijn echtgenoot Dehaene Philippe voor borg. Het accent werd gelegd op een gezellig, eigentijds decor. Je moet het gezien hebben om te appreciëren.
Onze "koekentroef" staat voor vers en zelfgemaakt. Dagverse soepen, zelfgebakken taarten, ...
De “klaverentroef" is het terras zowel voor als achteraan.
De "schoppentroef” is de variatie van de producten. Iedere dag iets anders en vers. Ook het vermelden waard is de Belgische limonade Ritchie die bij ons te verkrijgen is. We werken ook met suggestie bieren uit de omgeving. 
Onze openingsdagen zijn elke werkdag van 11u30- 17u30. Zaterdag en zondag gesloten.

MINI la sopa

Op de eerste verdieping is er nog een ruimte ter beschikking voor al u wensen.